Επικοινωνία

totsakmaki.wordpress@gmail.com

 

Το έντυπο που κρατάς δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια σπίθα που άναψε την άνοιξη του 2015, μετά από μπόλικα πειράματα συλλογικής γραφής, με την πρόθεση να φανεί πως η ποίηση δεν είναι μόνον ιδιωτική υπόθεση, αλλά μπορεί να βιωθεί και να εξερευνηθεί και συλλογικά.

Στόχος μας η συλλογική φροντίδα αυτής της φλόγας, η διατήρηση και η ενίσχυσή της από δημιουργούς οποιασδήποτε μορφής τέχνης. Η αλληλεπίδραση κι η συνδιαμόρφωση μεταξύ των μελών της ομάδας, με όρους αντι-ιεραρχικούς κι οριζοντιότητας, κρίνεται απαραίτητη αλλ’ όχι σε βάρος της ατομικής έκφρασης καθενός-καθεμιάς.

Το τσακμάκι, ένα είδος σύγχρονης κολεγιάς, κυκλοφορεί ελεύθερο, με κάθε πιθανό τρόπο, έξω από τα σύνορα του εμπορίου: διατίθεται χωρίς οικονομικό αντίτιμο, χέρι με χέρι, μέσω χειρόγραφης ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, καθώς και μέσω επιλεγμένων σημείων στην Αθήνα και στην επαρχία.

 

Όσοι γραφιάδες, ζωγράφοι, φωτογράφοι ή πάσης φύσεως ερασιτέχνες ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του τσακμακιού, προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση της πορείας του, καλούνται να επικοινωνήσουν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση
Advertisements

One response to “Επικοινωνία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: